top of page

Loxeal S.r.l

Η LOXEAL S.r.l είναι μια ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στην ολοκληρωμένη κατασκευή τεχνικώς προηγμένων σφραγιστικών και κολλών και παρέχει πάνω από 35 χρόνια λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών χρήσεων .

Το Σύστημα Ποιότητας της Εταιρείας πιστοποιείται από το 1993 και από τότε συνεχίζει να βελτιώνετε για το υψηλό επίπεδο ποιότητας των προϊόντων της.

Τα αναερόβια , τα εποξειδικά , Ακρυλικά , συγκολλητικά πολυουρεθάνης και άλλων συμπληρωματικών προϊόντων έχουν αναγνωριστεί για την εκτέλεση στις υψηλότερες απαιτήσεις .

Επιλεγμένα προϊόντα έχουν δοκιμαστεί από όλο τον κόσμο σε διαπιστευμένα εργαστήρια και έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς στον τομέα της σφράγισης του φυσικού αερίου , πόσιμου νερού , και ιατρικώ συσκευών .

Η σύγχρονες εγκαταστάσεις είναι χτισμένες σύμφωνα με τους Κανονισμούς Ασφαλείας και Περιβάλλοντος .

Η εταρία μας εισάγει εδώ και πολλά χρόνια τα εξής προιόντα Loxeal :

Υγρό τεφλόν Loxeal 55-14. Για στεγανοποίηση σπειρωμάτων σε σωληνώσεις νερού, αερίων, LPG, υδρογονανθράκων, λαδιών και άλλων χημικών. Μέγιστη διάμετρος σπειρώματος: 2" . Σε συσκευασία 50ml και 250ml. Χρώμα : κόκκινο.

Υγρό τεφλόν Loxeal 53-14. Για στεγανοποίηση σπειρωμάτων σε σωληνώσεις νερού, αερίων, LPG, υδρογονανθράκων, λαδιών και άλλων χημικών. Μέγιστη διάμετρος σπειρώματος: 3/4" . Σε συσκευασία 50ml. Χρώμα : καφέ.

Υγρό τεφλόν Loxeal 58-11. Για στεγανοποίηση σπειρωμάτων σε σωληνώσεις φυσικού αερίου, LPG, υδρογονανθράκων, ζεστού και κρύου νερού, χημικών και οξυγόνου. Μέγιστη διάμετρος σπειρώματος: 3" . Σε συσκευασία 50ml και 250ml. Χρώμα : κίτρινο.

Υγρό τεφλόν Loxeal 18-10. Για στεγανοποίηση σπειρωμάτων σε LPG, αερίων, ζεστού και κρύου νερού, αέρα υπό πίεση. Μέγιστη διάμετρος σπειρώματος: 3" . Σε συσκευασία 50ml και 250ml. Χρώμα : λευκό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία μας.

Comments


bottom of page