top of page

LB Plast

Συνεργασία : LB Plast

Αξιοπιστία , ευελιξία και ένα ευρύ φάσμα προιόντων που κατασκευάζονται από την LB Plast, την κάνουν έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές Βαλβίδων για νεροχύτες και σιφώνια στη διεθνή αγορά.

Η LB Plast ξεκίνησε ως μια μικρή επιχείρηση, και σύντομα άρχισε να εξειδικεύεται στην κατασκευή βαλβιδών για νεροχύτες και έγινε αποκλειστικός συνεργάτης σε μερικά από τα πιο διάσημα εργοστάσια παραγωγής νεροχυτών.

Η LB Plast διαθέτει δύο εργοστάσια που βρίσκονται στη Πάντοβα. Η διαδικασία πλαστικής μορφοποίησης γίνεται στη Conselve ενώ η συσκευασία και αποθήκευση γίνεται στο Tribano.

Καθ'όλη τη διαδικασία παραγωγής η LB Plast χρησιμοποιεί μόνο ευρωπαικές πρώτες ύλες, και οι πρέσες χύτευσης και τα μηχανήματα προέρχονται από τους πιο φημισμένους Ευρωπαίους και Ιάπωνες κατασκευαστές.

Η εταιρία μας εισάγει μεγάλο όγκο προιόντων από την LB Plast όπως : Βαλβίδες νεροχύτου με πύρο μικρές και μεγάλες , Βαλβίδες νεροχύτου με τεράγωνο σχαράκι , Βαλβίδες Saturno, Βαλβίδες νεροχύτου με υπερχείλιση μεγάλες και μικρές, Βαλβίδες Bronze, Σιφώνια πλαστικά νεροχύτου μονά, Σιφώνια νεροχύτου διπλά ,Σιφώνια νεροχύτου τριπλά κ.α. Διαθέτουμε επίσης ανταλλακτικά για όλα τα προιόντα του εργοστασίου.

Ζητήστε μας να σας αποστείλουμε δείγματα.

bottom of page