top of page

FIORE RUBINETTERIE

Συνεργασία: FIORE RUBINETTERIE

Η ιστορία της FIORE RUBINETTERIE ξεκινά το 1965 στη Briga Novarese, λίγα χλμ. από την πόλη Novara, στην ΒΔ Ιταλία, κοντά στα ελβετικά σύνορα, όταν ο Antonio Fiore, ηδη δραστηριοποιούμενος στο χονδρικό εμπόριο των ειδών κρουνοποιίας , ξεκινά την παραγωγική δραστηριότητα.

Χάρη στην επιχειρηματική ικανότητα του ιδρυτή της, σε λίγα χρόνια η εταιρεία περνά από το εμπόριο στην παραγωγή ειδών κρουνοποιίας και γίνεται Α.Ε. το 1977, έτος που μετακομίζει στην ιδιόκτητη έδρα της στο S.Maurizio D’ Opaglio, στην οδό Dott. Bellosta. Λόγω της μεγέθυνσης της εταιρείας και της ακόλουθης ανάγκης για ακόμη περισσότερο βιομηχανικό χώρο, το 1995 η FIORE RUBINETTERIE , εγκαινιάζει δεύτερο ιδιόκτητο βιομηχανοστάσιο , πάντα στο S.Maurizio D’Opaglio , στην οδό Dell’Erica.

Το 2003 η εταιρεία μετακομίζει για άλλη μια φορά στην νέα σύγχρονη ιδιόκτητη έδρα της, στο Borgomanero , πάντα στο νομό της Novara. Όλες οι δραστηριότητες της εταιρείας μεταφέρονται και ενοποιούνται σε αυτό το χώρο που στεγάζει 22.000 m2. Εδώ, απασχολούνται περισσότεροι από 80 υψηλά ειδικευμένοι εργαζόμενοι.

Η παράγωγη κάθε προιόντος FIORE ξεκινά με την μελέτη/σχεδιασμό με βάση τα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις των πελατών μας η τις τάσεις της αγοράς η απλά την επιθυμία της να καινοτομεί.

Η παραγωγή είναι πιστοποιημένη κατά UNI EN ISO 9001:2008.

Η εταιρία μας μπορεί και εισάγει όλα τα προιόντα της Fiore Rubinetterie.

Ετοιμοπαράδοτες υπάρχουν οι εξής σειρές της Fiore : Xenon,Kyma,Xs,Xt,Thermoty,Kalos,Katana,Kevon,Kevon chic,King Max,Altura,Nexus, Jafar,Clin,Classic line,Astron.

Περισσότερα εδώ: www.fiore.it

bottom of page